МБАЛ Лайф Хоспитал“ е създадена през 2007 година и е 

...
МБАЛ Лайф Хоспитал“ е създадена през 2007 година и е 
Коментари Харесай

МБАЛ „Лайф Хоспитал“ с награда „Бранд на годината 2023“

МБАЛ „ Лайф Хоспитал “ е основана през 2007 година и е  първата  частна многопрофилна болница в Бургас

Класацията е проведена от Дамски клуб „ Бизнес на високи токчета “ и „ Класация.БГ “ и отличи най-иновативните и сполучливи български марки за миналата година. Бляскавата Церемонията се организира преди броени дни на 17-ти май в „ Резиденция Диневи “ София.

Наградите „ Бранд на годината “ са самопризнание за неуморните старания на екипите, които построяват и поддържат наличието на своите марки на динамичния актуален пазар. Като спечелили, тези марки са открили мощна съгласуваност с марката, първостепенна информираност и доверие измежду своите консуматори.

Призът за МБАЛ „ “ бе връчен на Вержиния Иванова – финансов шеф. На церемонията тя сподели, че това е огромно самопризнание за целия екип на болничното заведение, който работи към този момент 17 години с душа и сърце за здравето на своите пациенти.  

Благодарение на труда на всички работещи експерти в, медецинските заведения стоят устойчиво на пазара за здравни грижи към този момент толкоз доста години!



МБАЛ „ “ е основана през 2007 година и е  първата  частна многопрофилна болница  в град Бургас. С течение на времето в града към този момент действат доста частни лечебни заведения за интензивно лекуване и се създаде  огромна пазарна конкуренция.

При тези условия „ “  успява да поддържа извънредно високо  нивото на развиване и  да предлага първокачествен артикул в опазването на здравето, да влага в  закупуването на нова здравна инсталация,  в повишение на професионалната подготовка на лекарите и експертите по здравни грижи. 

През 2018 година отвори порти и  болница  в Свети Влас. Двете многопрофилни лечебни заведения за интензивно лекуване, които разполагат  със 120 легла  и двата медицински центъра в гр. Бургас и гр. Св. Влас не престават да са водещи на пазара на здравни услуги в района. През 2023 година  през здравните заведения са минали над 40 000 пациента - българи и задгранични жители. През 2024 година „ Лайф Хоспитал “ ще позволи активността си с нови отделения и спомагателни 50 болнични кревати.

Отделенията, с които  разполага  „ “  са Хирургия, Ортопедия, Гастроентерология, Урология, Детско поделение, Неврология, Реанимация, Физиотерапия и Рехабилитация. Екипът на „ Лайф Хоспитал “ е с над 150 експерта - лекари, хабилитирани лица, експерти здравни грижи, парамедици, лаборанти, административен личен състав, за които най-важна е  максиматата  „ Пациентът и неготово здраве са най- значими! “
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР